Miruna Barbu Techera

Miruna Barbu Techera

Licențiată în Litere și în Psihologie, Miruna este psihoterapeut, formator și supervizor în Gestalt-terapie.
Are o practica privată de peste 10 ani şi lucrează cu adulți, cupluri și grupuri. Este interesată atît de dinamica relațională creată de întîlnirea cu fiecare persoană, cît și de dinamica intra-psihică specifică fiecărei etape de vîrstă. Apreciază alchimia inter-relațională, integrează în practica sa elemente de art-terapie, experimentare corporală, lucru cu vise, elemente de consiliere. Demersul său terapeutic este centrat pe restabilirea spontaneității și dezvoltarea capacității de conștientizare într-un context umanist si holistic.
Alături de formarea în Gestalt-terapie, a absolvit și cursurile formării de psihoterapie analitică.

Este acreditată de Societatea Română de Gestalt Terapie, European Association of Gestalt Therapy si Colegiul Psihologilor din Romania.

Cristina Comanac

Cristina Comanac

Cristina Comănac este psihoterapeut Gestalt și psiholog clinician.

Are o formare profesională și o experiență personală diverse, trăind şi studiind în New York și Paris, unde a urmat mastere în Psihologie Judiciară și Antropologie Psihanalitică. A practicat dans contemporan, iar în prezent practică Ki Aikido şi Chado, la nivel profesional, dar şi ca moduri de viață în care prezența și conștientizarea devin o “a doua natură”. Apreciază complexitatea, bunul simț și îl adora pe Mozart.

Lucrează ca psiholog clinician şi ca psihoterapeut Gestalt în practică privată, ariile sale de expertiză fiind: terapie personală în grup sau individual cu adulți, copii și familii.

Cristina este membră a Colegiului Psihologilor din România, Societății de Gestalt Terapie din România și a European Association of Gestalt Therapy.

Alice Tientan Ling

Alice Tientan Ling

Alice este psihoterapeut Gestalt, clinician şi logoterapeut.

Lucrează cu copii, adolescenţi şi adulţi în cadru individual şi de grup. Ea are o experienţă profesională interdisciplinară şi o abordare integrată, fiind interesată în mod special de psihologia dezvoltării. Experienţa îndelungată de lucru cu copii i-a dezvoltat o bună capacitate de înţelegere a fenomenologiei psihice, practica de lucru individual cu dinamici corporale şi cu tehnici creative de art terapie, precum şi o bună cunoaştere a dinamicilor intrafamiliale şi o abordare gestaltistă orientată sistemic.

Alice este membră a Colegiului Psihologilor din România, a Societăţii de Gestalt Terapie din România şi a European Association of Gestalt Therapy.

Silviu Ionita

Silviu Ionita

www.sportpsi1.ro

Silviu Ioniţă este trainer, psihoterapeut Gestalt, coach şi psiholog sportiv.

Are o experienţă vastă în lucrul cu grupuri din punct de vedere terapeutic – orientat în special pe dezvoltarea creativităţii prin folosirea art terapiei, dar şi educaţional şi organizaţional – oferind cursuri de dezvoltare personală şi coaching.
În prezent, Silviu lucrează şi ca psiholog sportiv, oferind sportivilor programe individuale şi de echipă orientate către performanţă.