Training

Gestalt Relaţional, în colaborare cu Societatea de Gestalt Terapie din România şi cu institute/asociaţii de Gestalt din strainatate, organizează workshop-uri de formare avansata / supervizare în metoda Gestalt, precum şi conferinţe şi evenimente referitoare la terapia Gestalt. Pentru programul formativ în psihoterapia Gestalt vă rugăm să vă adresați Societății de Gestalt Terapie din România; gestaltcontact@yahoo.com.

De asemenea, Gestalt Relaţional colaborează cu Asociaţia Gimnastica Bothmer din Romania şi cu Bothmer Movement International şi organizează cursuri şi workshop-uri de mişcare şi educaţie a mişcării – pentru adulţi, precum şi workshop-uri de mişcare şi joc – pentru copii şi adolescenţi.

Evenimentele organizate vor fi publicate pe website şi informări referitoare la acestea vor fi transmise prin intermediul newsletter-ului. Vă rugăm să consultaţi secţiunea referitoare la newsletter.

Aboneaza-te la newsletter

Alăturaţi-vă listei noastre de contacte pentru a primi revista CONTACT şi informări referitoare la evenimentele organizate.