Edituri si Publicatii

Editură românească de psihologie. Publică în Colecţia Gestalt cărţi despre teoria şi practica psihoterapiei Gestalt.

www.gestaltbooks.ro

Studies in Gestalt Therapy: Dialogical Bridges, este o publicaţie dedicată   dezvoltării Gestalt terapiei prin dialog cu alte abordări psihoterapeutice. Au fost   publicate trei volume, intre anii 2007-2009.

www.gestalt.it

British Gestalt Journal a apărut în 1991 şi publică articole , recenzii, interviuri, ştiri referitoare la teoria Gestalt terapiei şi aplicaţiile acesteia.

www.britishgestaltjournal.com

Cahiers de Gestalt-thérapie este o publicaţie bianuală a Collège Européen de Gestalt-thérapie (CEG-T) .ce cuprinde articole care evidenţiază demersurile teoretice, metodologice şi clinice ale CEG-T.

www.exprimerie.fr
www.cairn.info

Gestalt Review este o publicaţie lansată în 1997, cu trei apariţii pe an, care se focalizează pe terapia gestalt aplicată în clinică, cupluri, familii, grupuri, organizaţii, comunităţi.

www.gisc.org

Revue Gestalt

Revue Gestalt este o publicaţie a Société Française de Gestalt, lansată în 1989 . Ea publică articole şi traduceri de articole referitoare la teoria şi practica Gestalt terapiei, precum şi la aplicarea abordării gestaltiste în alte domenii decât psihoterapia.

www.sfg-gestalt.com
www.cairn.info